söndag 20 september 2009

Vi är tillbaka.../We are back...

... nu bara för de som är inbjudna. Bloggen har legat nere ett tag – vi kunde inte bestämma om vi skulle fortsätta med den eller inte. Men nu försöker vi igen, åtminstone ett tag. Välkommen att följa med om du vill, annars låter du bara bli.
Igår tog vi en promenad i det fullständigt fantastiska vädret, det kändes som rena högsommaren fast vi har passerat mitten av september.

... now only for those who are invited. This blog has been down for a while – we couldn't decide whether to keep it up or not. But now we'll try again, at least for a while. Welcome to follow it if you want to, otherwise you just don't.
Yesterday we took a walk in the absolutely fabulous weather, it felt like the height of summer although we have passed the middle of September.

2 kommentarer:

Lena Tillman sa...

hej på er,
var har ni hållit hus och var är ni nu någonstans. Om bilden är tagen i Norrland eller Tyresö, går faktisk inte att utröna.
Hör gärna av er på nåt sätt.
Kram Lena

Sigge och Ylva sa...

Hej Lena, bilden är tagen i Tyresö, där vi tillbringar vår mesta tid, och inte i Norrland. Det man knappt ser är att ett av barnen har baddräkt på och de där ute paddlar kanot. Det var en härlig septemberdag!